ANMÄLAN

 
BETALNING OCH AVBOKNING
Deltagaravgift: 1500 kr exkl. moms. Anmälan är bindande men kan överlåtas. 

Vid manuell bokning som genomförs av administratör istället för deltagare/bokare, eller ändring/komplettering av bokning efter att faktura skickats debiteras 200kr.

Vi hanterar alla personuppgifter enligt nya GDPR-lagen och kommer enbart använda inlämnade uppgifter för ändamål kopplade till just detta möte. Bekräftelse på mottagen anmälan skickas med e-post direkt när bokningen gjorts.

Sista anmälningsdag är fredag, den 21.a maj. 

Klicka här för att komma till anmälningssidan.

DIGITALT DELTAGANDE
Mötet genomförs i år digitalt pga. den globala pandemin.

För att ta del av konferensen loggar alla deltagare, föreläsare och utställare in i en digitalt säker miljö för att kunna ta del av föreläsningar, interagera och kommunicera med varandra och besöka utställare under mötet.

Du som deltagare kommer några dagar innan konferensen få länkar och information om hur allt kommer genomföras. Alla deltagare har personliga inlogg som gör att allt personbaseras, säkerställs och garanterar att inte obehöriga får access. Som deltagare loggar man in och skapar en profil inför mötet. På denna namnbricka/profil lägger man till och synliggör så mycket information som man själv önskar, men namn är så klart obligatoriskt.

Väl inne i de virtuella konferenslokalerna kommer ni kunna ta del av de live-streamde föreläsningarna, träffa andra deltagare både skriftligt via chat eller via kameran på din dator och besöka och interagera med utställare.

FAKTURERING

Faktureringsadress uppges i samband med registrering och bokning. Bokaren ansvarar för att rätt fakturaadress anges och i förekommande fall rätt referens. Om en faktura måste omadresseras p.g.a. felaktig registrering debiteras en adressändringsavgift på 200kr

 

FRÅGOR OCH ÄNDRINGAR

Kontakta Umeå Congress vid frågor om anmälan:
E-post: jesslyn@umea-congress.se
Tel: 090-13 00 35